TAVKİRAR COM SİTESİNİN YENİ(TASLAK) GÖRÜNÜMÜ

2006 Kasım ayından bu yana size, köylerimiz ile ilgili her türlü bilgi, haber ve duyuru ile hizmet vermeye çalıştık. Amacımız, çağın en çok kullanılan teknolojisi olan internet aracılığı ile herkesin ortak bir buluşma noktası oluşturmaktı ve evde çocukların kullandığı ama size yabancı olan aletle(bilgisayarla) tanıştırmaktı. Bu ve buna benzer amaçlarla gençlerimiz Doğan Kırık ile Mahir Misto’nun emek vererek kurdukları sitemizin daha ilk yılında amacına ulaştığını düşünüyoruz.

Artık Sitemizin yenilenmesi gerektiğini ve sizin de beklentilerinizin bu doğrultuda olduğunu biliyorduk. Ama bunun için yine içimizden birilerinin bu bayrağı devr alarak, yani kendi öz gücümüzle sitemizi yenilemekti. Yani ilk sitenin kuruluşundaki gibi ‘’Made in Tavkirar’’ olmalıydı.

Bu konuları bilen Taner Soysüren kardeşimiz, Tavder Başkanı Ali Karagöz ve Sitemiz redaksiyonu olarak bizleri kırmayarak, hemen kolları sıvadı. Bizler de sürekli kendisi ile konuyu istişare ederek sizler için en güzelini oluşturmaya çalıştık ve Taner Soysüren, tahminimizden de daha kısa süre içinde bir örnek taslak hazırladı.

Yeni Sitenin taslağına www.byggboss.com adresinde takip edebilirsiniz.

Şu andan itibaren yeni sitenin taslağını sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Yeni sitenin görünümü hakkında yapıcı görüş, eleştiri, fikir ve önerilerinizi bekliyoruz.

Şu an beğeninize sunduğumuz taslak üzerinde hala çalışmalarımız devam ediyor.

Sizlerden gelecek olumlu ve yapıcı fikir ve öneriler doğrultusunda tekrar elden geçirilerek son şekli verilecek ve daha sonra mevcut sitenin adresleri ile ve bütün arşiv ile sizlerin kullanımına sunulacaktır.
Saygılarımızla
TAVKİRAR COM REDAKSİYONU

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın