(1.) Tavkirar Şiir ve Hikâye Yarışması Ön Eleme Etabı Bildirimi

01/08/2012 tarihinde başlatmış olduğumuz (1.) Tavkirar Şiir ve Hikaye Yarışmamızın ikinci etabı olan ” Ön Eleme ” etabı tamamlanmış bulunmaktadır.

 

Amatör olarak organize ettiğimiz yarışmamızın amaçları; Yastık altı yetenekleri açığa çıkarmak, sevgi teması altında vatan sevgisi ve yar sevgisi konularında içimizdeki güzellikleri şiir ve hikayeye dökebilmektir.

Bu amaçlarımız doğrultusunda gelen eserler değerlendirmeye alındı. Yarışmamızda ilk etap olan ”Başvuru” etabından sonra ikinci etap olan ”Ön Eleme” etabına geçildi.

Ön Eleme etabı için değerli Seçici Kurul üyelerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda; ”Ön Eleme” yapılmamasını oy birliğiyle kabul ettik.

Yarışma ilanımızda belirttiğimiz ”Ön Eleme” etabını Seçici Kurul iradesini sınırlamama, az sayıda eser olması, katılan bütün değerli katılımcılarımızın cesaretlerinin ve iyi niyetlerinin kırılmaması sebeplerinden dolayı ”Ön Eleme” yapmamayı uygun gördük. Tüm katılımcılarımıza tekrar teşekkür eder yarışmamızda her birine başarılar dileriz.

Bize ulaşan bütün eserler ve e-mailler (posta yolu ile bize ulaşan eser olmadı) teker teker kontrol edildi. Kontrol edilip gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra her katılımcıya bir katılım numarası verildi. Akabinde eserler (hikayeler ve şiirler ayrı ayrı olarak) Taner Soysüren ”Sevgi Şiiri” – Katılımcı.No; 1 ”Sevgi Şiiri” formatında Seçici Kurul üyelerimize bildirildiler. Değerli Seçici Kurul üyelerimizde Katılımcı.No;1 ”Sevgi Şiiri” örneği gibi eserleri değerlendirmeye  alıyorlar. Katılımcılarımızın şahsi bilgileri ve eser isimleri sadece organizasyon sorumlusunda muhafaza edilmektedir. Yarışma sonucunda açıklanacaktır.

Değerli Seçici Kurul üyelerimizden katılımcılara şu mesaj gönderilmiştir;

Amatör olarak ve sanatsal etkinliklere özendirmek amacıyla organize edilen yarışmamıza katılan bütün eser sahiplerini; cesaretlerinden dolayı takdir eder sevgi ve selamlarımızı gönderir, başarılar dileriz. 

24 Aralık 2012 ” Yarışma sonuçlarının açıklanması ” etabında görüşmek dileğiyle esen kalın.

Yarışmamızda ”Ön Eleme” etabını geçip son etap olan ” Yarışma sonuçlarının açıklanması” etabına kalan bütün katılımcılarımız;

  1. Abdülkadir KEMEÇ (Çukurova/ ADANA)  – HİKAYE

  2. Ali İŞLİ (Alanya/ ANTALYA)

  3. Ali Rıza ÜMRAN (Dervişan) ( Göteborg/ İSVEÇ)

  4. Arif BİLGİN (Elbistan/ K.MARAŞ)

  5. Buse SARITAŞCI (Yerköy/ YOZGAT)
  6. Hasan Özdilek (Seyhan/ ADANA)

  7. Hasan YÜKSEL (FİNLANDİYA)

  8. İbrahim ŞAŞMA (KARAMAN)

  9. Munzur ELALTUNTERİN (Esenler/ İSTANBUL)

  10. Necmettin YALÇINKAYA (İSVİÇRE)   – HİKAYE

  11. Nilsevilay SAVUR (Brüksel/ BELÇİKA)

  12. Osman ARŞIN (Menderes/ İZMİR)  – HİKAYE

  13. Özgür AL (Türkoğlu/ K.MARAŞ)

  14. Öztürk ACUN (Beşevler/ ANKARA)  – HİKAYE

  15. Ramazan GÜNHAN (Nilüfer/ BURSA)

  16. Ramazan TEKNİKEL (Eryaman/ ANKARA)

  17. Serpil KAYA (ANTALYA)

  18. Servet BİLGİN (Elbistan/K.MARAŞ)

  19. Ümit ÇALIŞICI (Şahinbey/ GAZİANTEP)  – HİKAYE

Taner SOYSÜREN

(1.) Tavkirar Şiir ve Hikaye Yarışması Koordinatörü

NOT ; Listede ismi olmayan, bilgi hatası veya bilgi eksikliği olan katılımcı varsa bizim ile irtibata geçmeleri rica olunur.

Please follow and like us:
Pin Share
Editör hakkında 223 makale
Bilen bilir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın