(1.) Tavkirar Şiir ve Hikâye Yarışması Sonuçları

Merhabalar 01 Ağustos 2012 tarihinde Tav-Der, Facebook Tavkirar Grubu ve Nurhak Işık Platformu işbirliğiyle; ”Genel Katılıma” açık (1.) Tavkirar Şiir ve Hikâye yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmanın temel amacı ; insanlarımızı kültür edebiyata özendirmek, sosyal aktivitelere katılımı arttırmak ve bu konuda cesaretlendirip öz güven sağlamaktır. Yarışmamız koordinatörleri ve yapılış şekli ile (internet yarışması) amatör olarak düzenlenmiştir.
Bütün katılımcılar çok değerli eserleri ile iştirak etmişlerdir. Kendilerine; yarışma koordinasyonuna, seçici kurulumuza ve yukarıda ismi geçen kuruluşlara güvenip iştirak ettikleri için teşekkürlerimizi, sevgi, saygı ve hürmetlerimizi sunarız.
Seçici Kurulumuzda bulunan değerli hocalarımız ;
Ali Haydar Nergis (Araştırmacı, Gazeteci,Yazar) (İsveç)
Ali Haydar Altun (Araştırmacı) (Türkiye)
İsmail Cömertoğlu (Emekli Öğretmen, Şair) (Finlandiya)
İsmail Güner (Edebiyatçı, Yazar) (İsviçre)
Mustafa Zewal Doğan (Edebiyatçı, Yazar) (Fransa)
Yakup Şahindal (Yazar, Emekli Gazeteci ve Siyasetçi) (İsveç)

Değerli hocalarımıza ; emeklerinden, iyi niyetlerinden, fikirlerinden ve yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler,

Yarışmamızın oluşturulmasında başta Hüseyin Mirza Karagöz; Tav-Der Yönetimine (Tav-Der bünyesinde bulunan www.tavkirar.com ve www.byggboss.com yönetimlerine), Facebook Tavkirar Grubu adminlerine, Nurhak Işık Platformu Yönetimine, www.nurhakdagi.net yönetimine, Järvsö Kebap Yönetimine, www.harbigazete.com yazarlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı borç biliriz.

Sonuç olarak bu bir yarışmadır. Koordinasyon üyelerimizin, seçici kurulumuzun ve yukarıda isimleri geçen kuruluşların nazarında bütün yarışmacılarımız kazanmışlardır. Zaman içerisinde yarışma sonuçları kitap haline getirilip katılımcılarımıza gönderilecektir. Yine zaman içerisinde ayrıca her yarışmacımıza Katılım Belgesi ve ufak birer hediye gönderilecektir.
Ödül kazanan katılımcılarımıza başarılarının devamını diler, başka büyük organizasyonlarda katılım ve başarılarını görmek dileklerimizle kendilerini kutlarız. Eserleri takdire şayandır. Tebrik ederiz. Ödülleri kısa zaman içerisinde kendilerine ulaştırılacaktır.

Ödül kazanan eserler www.tavkirar.com, www.nurhakdagi.net, www.byggboss.com ve Facebook Tavkirar Grubunda zaman içerisinde yayınlanacaklardır.

Şiir Dalında Ödül Kazanan Eserler:
1. Razaman TEKNİKEL – Sevdası Yüreğimde Memleketim (Eryaman – ANKARA)
2. Ali Rıza ÜMRAN (Dervişan) – Hava Soğuk Memleket Uzak (Göteborg – İsveç)
3. İbrahim ŞAŞMA – Sen Yan Öbür Tarafta (KARAMAN)
Özgür AL – Son Anlar ( Türkoğlu – K.MARAŞ)

Hikâye Dalında Ödül Kazanan Eserler:
1. Necmettin YALÇINKAYA – Bir Gün Mutlaka! (İsviçre)
2. Osman ARŞIN – Vazo ( Menderes – İZMİR)
3. Abdulkadir KEMEÇ – Sana Dokunmak Çok Güzel ( Çukurova – ADANA)

Please follow and like us:
Pin Share
Editör hakkında 223 makale
Bilen bilir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın