TAPKIRANKALE HALKI BARAJA HAYIR DEDİ

Malatya Baro Başkanı Enver Han’ın katıldığı yasal süreç ile ilgili bilgilendirme toplantısı Tapkırankale ilkokulunda yapıldı. Köy halkı ve Hasanalili derneğini temsilen Muhtar ve Hüseyin Bor katıldı. Toplantıda mahkeme süreçleri ,mahkemeler bittikten sonraki süreçler, baraj ve planlamayı durdurmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Sorulan sorular cevaplandırıldı.

Toplantıya katılanların hepsi baraj planlamasını durdurmak için neler gerekiyorsa yapılması, birlikte hareket edilmesi, yasal sürecin hemen başlatılması konularında hemfikir olduklarını ve her konuda desteklerinin tam olduklarını söylediler.

Tüm halkımızın manevi desteği arkamızda. Şimdi davaların başlatılabilmesi için dava masrafları ve avukat ücretleri için acilen 80 bin türk lirası toplamanız gerekiyor. Para toplama konusunda insanlarımızı zorlamak istemiyoruz. Dünyanın her bir tarafında binlerce tavkirarlı elinden geldiğince yardımda bulunursa bu parayı kolayca toplayabiliriz. İngiltere’de ve İsveç’te kampanyalarımız başladı. Türkiye ve diğer ülkelerde yardımda bulunmak isteyenler alisolmaz812@hotmail.com ve 05358600065 (Türkiye) nolu telefondan bilgi alabilirler.

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın