FİNLANDİYA`DA İKİSİ MİNEHÖYÜKLÜ, ÜÇ KİŞİ KATLEDİLDİ

Finlandiya’nın Jyväskylä, kentine bağlı Laukaa köyünde lokantası bulunan; Kahramanmaraş Minehüyük’teki Tavkirar eşrafindan Şekersözlerden Ali Şekersöz’un büyük oğlu Aziz ile eşi ve (kuzeni) Asiye ve 32 yaşındaki çalışanları Kübra Turan; 36 yaşında Türkiye’li sağlığı iyi olmayan Ayrıca, şüpheli suçlu önce pizzacı olarak çalışmıştır. Katıl zanlısı 36 yaşında ve Jyväskylä’da yaşıyor.İşçileri tarafından bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Olay dün saat 13.00 sıralarında Laukaa kentinde Laukaantie 18 numarada bulunan Aziz ve Asiye Şekersöz çiftinin işlettiği Midia adlı Türk restoranında meydana geldi. Uzun yıllardır Finlandiya’da yaşayan ve çifte vatandaş olan Aziz ve Asiye Şekersöz, garsonları Kübra Turan’la birlikte henüz belirlenemeyen bir nedenle bıçaklanarak öldürüldü. Polis, restoranda elleri kanlı bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltındaki kişinin  yabancı uyruklu olduğu belirtildi. Şekersöz çiftinin biri kız ikisi erkek üç çocuğu bulunuyordu.

Sitemiz Şekersöz Ailesinin acısını paylaşır, Hakk’ın rahmetine kavuşan Aziz ve eşi Asiye Şekersöz ile Kübra Turana Allah’tan rahmet diler, ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun.

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın