VEFAT HABERİ: ZÖHRE ÇİÇEK (84) HAKK’A YÜRÜDÜ

Elbistan’a bağlı Tapkırankale Köyü Tosun Mezrası eşrafından olup, İsveç’te misafir olarak gelen ve Gävle’de oğlu Hüseyin Sexo Çiçek’in evinde kalıyordu.

Son bir haftadır Gävle Hastahanesinde böbrek yetmezliğinde tedavi gören Zöhre Çiçek (84), 1 Aralık Salı günü saat 21:00 civarında Hakk’a yürüdü. Merhum Sexo Çiçek’in eşi Zöhre Çiçek, Tosun Köyü’nün en yaşlı kuşağından olup, son yıllarda sık sık İsveç’teki çocukları ve torunlarını ziyarete gelirdi.

Geçtiğimiz Aylar tekrar İsveç’e misafir olarak gelen ve Hakk’a yürüyen Zöhre Çiçek; Şexo’nun eşi, Huseyin, Ali, Menderes, İbrahim, Tosun(merhum), Maho ve Naciye Anneleri, Gavre, Fatma, Hatice, Dilek, Songul in kayınvalidesiydi. Zöhre Çiçek’in bütün çocukları ve torunları İsveç´te ikamet ediyorlar.

Zöhre Çiçek Türkiye vatandaşı olup İsveç´te misafir olarak bulunduğu için İsveç kanunlarına göre cenazesi kendi ülkesine götürülmek zorundadır. Bu yüzden cenazesi Türkiye ye götürülerek Köydeki aile kabristanında Oğlu Tosun ve eşi Sexo’nun yanına defnedılecektir.

Zöhre Çiçek’in en büyük oğlu Hüseyin Çiçek, Sitemize yaptığı açıklamada; ‘’Değerli annemizin cenaze töreni Türkiye’de yapıldıktan sonra, takriben 10 Ocak Günü Gävle’de Kırk Yemeği vereceğiz. İsveç’teki kış şartlarını göz önünde bulundurarak, taziyede bulunmak isteyen dost ve arkadaşlarımızın 10 Ocak’ta vereceğimiz Kırk Yemeği’nde bulunmalarını bekliyoruz ve bundan dolayı da çok memnun oluruz. Gelebilen de gelemeyen de sağolsun” dedi.

Sitemiz, Hakk’ın rahmetine kavuşan Zöhre Çiçek’e Allah’tan rahmet diler, ÇİÇEK Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun.

Please follow and like us:
Pin Share
Editör hakkında 223 makale
Bilen bilir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın