ZÖHRE ÇİÇEK’İN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

1 Aralık Salı günü vefat eden Zöhre Çiçek’in cenazesi, 9 Aralık Çarşamba gecesi Stockholm’den İstanbul kararmalı Malatya’ya götürüldü. 10 Aralık Perşembe günü sabahı Malatya’da olan cenaze, karayoluyla ile Tapkırankale Köyü Tosun mezrasına götürülerek, aile kabristanında toprağa verildi.

Zöhre Çiçek vefat ettikten sonra yakın akraba, dost ve tanıdıkların ailesini ziyaret ederek veya telefon ederek Çiçek Ailesi’nin acısını paylaşmalarında dolayı, büyük evladı Hüseyin Çiçek Sitemiz aracılığı ile teşekkürlerini iletti.

Konu hakkında Sitemize açıklama yapan Hüseyin Çiçek; ”İsveç’in çok uzak şehirlerinde hanemizi ziyaret ederek veya telefon açarak, acımızı paylaşan ve bizleri yalnız bırakmayan ve ayrıca Sevgili Annemizin Türkiye’deki cenaze merasiminde hazır bulunan bütün yakın akraba, dost ve tanıdıklara ayrı ayrı teşekkür ederiz.

09 Ocak Günü İsveç’in Gävle şehrinde değerli annemizin hayratına Kırk Yemeği vereceğiz. Yer ve saat daha sonra duyurulacaktır. İsveç’teki kış şartlarını göz önünde bulundurarak, taziyede bulunmak isteyen dost ve arkadaşlarımızın 09 Ocak’ta vereceğimiz Kırk Yemeği’nde bulunmalarını bekliyoruz ve bundan dolayı da çok memnun oluruz. Gelebilen de gelemeyen de sağolsun” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın