(1.) TAVKİRAR ŞİİR VE HİKAYE YARIŞMASINA YAPILAN BAŞVURULAR

Merhabalar 01/08/2012 tarihinde başlatmış olduğumuz 1. Tavkirar Şiir ve Hikaye Yarışmamızın ilk etabı olan ” Başvuru ” etabı tamamlanmış bulunmaktadır. Yastık altı yetenekleri açığa çıkarmak, sevgi teması altında vatan sevgisi ve yar sevgisi konularında içimizdeki güzellikleri şiir ve hikayeye dökebilmek amacıyla; Tav-Der, Nurhak Işık Platformu ve Facebook Tavkirar Grubu yöneticilerinin katkısı ile 1. Tavkirar Şiir ve Hikaye yarışması düzenlendi.


Düzenlenen yarışma Genel Katılıma açık bir yarışmadır. Bu sebeple yarışma ilanındaki katılım şartlarını gerçekleştiren 14 Adet Şiir ve 4 Adet Hikaye kabul edilmiştir. Kabul edilemeyen eserler içinde (Genelde sayfa fazlalılığı ve konu farklılığı sebepleri ) eser sahipleriyle iletişime geçilmiş durum anlatılarak gönülleri alınmıştır.
Yarışmamıza iştirak eden bütün katılımcılar bizlerin nazarında ödül kazanmışlardır. Çünkü bizlere destek olmak amacıyla değerleri paha biçilemez dostlarımız, Çeşitli Avrupa Ülkelerinden katılan değerli Gurbetçiler,Türkiye Cumhuriyeti Devleti Memurları, Serbest Piyasada çalışan katılımcılarımız, Ev hanımları, Özel sektörde çalışan katılımcılarımız, Yüksek Akademik Eğitim almış Eğitimcilerimiz, kendisi İlkokul 4 ncu sınıfa giden bir öğrenci kardeşimiz ve şu an anımsayamadığım diğer değeri biçilemez dostlarımız yarışmamıza katılarak bizleri ONURLANDIRMIŞLAR, GURURLANDIRMIŞLARDIR. Şahsınızda hepsine ayrı ayrı teşekkür eder kendilerine saygılarımı sunuyorum.
Yarışma sonunda 1. Tavkirar Şiir ve Hikaye Yarışması Sonuçları isimli ufak bir kitap ile bütün eserlerimizi birleştirip tarihe not düşeceğiz.
Bu yarışmanın meydana gelmesinde emeği en çok geçen Hüseyin Mirza Karagöz hocamıza, Tav-Der ve www.tavkirar.com Yönetimlerine, Nurhak Işık Platformu yönetimlerine, www.nurhakdagi.net yönetimine ve Değerli Jüri üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
Bir sonraki aşamada (Ön Eleme Sonuçlarının Açıklanması) görüşmek dileğiyle sevgi, saygı ve hürmetlerimizle.
Yarışmaya katılan bütün katılımcılarımız;
1. Abdülkadir KEMEÇ (Çukurova/ ADANA)

2. Ali İŞLİ (Alanya/ ANTALYA)

3. Ali Rıza ÜMRAN (Dervişan) ( Göteborg/ İSVEÇ)

4. Arif BİLGİN (Elbistan/ K.MARAŞ)

5. Buse SARITAŞCI (Yerköy/ YOZGAT)

6. Hasan Özdilek (Seyhan/ ADANA)

7. Hasan YÜKSEL (FİNLANDİYA)

8. İbrahim ŞAŞMA (KARAMAN)

9. Munzur ELALTUNTERİN (Esenler/ İSTANBUL)

10. Necmettin YALÇINKAYA (İSVİÇRE)

11. Nilsevilay SAVUR (Brüksel/ BELÇİKA)

12. Osman ARŞIN (Menderes/ İZMİR)

13. Özgür AL (Türkoğlu/ K.MARAŞ)

14. Öztürk ACUN (Beşevler/ ANKARA)

15. Ramazan GÜNHAN (Nilüfer/ BURSA)

16. Ramazan TEKNİKEL (Eryaman/ ANKARA)

17. Serpil KAYA (ANTALYA)

18. Ümit ÇALIŞICI (Şahinbey/ GAZİANTEP)

 

Taner SOYSÜREN

(1.) Tavkirar Şiir ve Hikaye Yarışması Koordinatörü

Please follow and like us:
Pin Share
Editör hakkında 223 makale
Bilen bilir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın