ŞENAY (DUDU) KARAGÖZ’E VEDA KONUŞMASI

Şenay (Dudu) Karagöz’ün cenaze töreninde Hüseyin Mirza Karagöz’ün yaptıpı konuşma;

Değerli misafirler, sevgili dostlar Karagöz ve Dudu ailelerinin, genç yaşta hayata veda eden çok değerli bir ferdinin son yolculuğunda, bizleri yalnız bırakmadığınız için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz Hoşgeldiniz, sağolun, varolun.

Değerli misafirler, Bugün burada toplanarak, çok değerli bir insanı, genç bir anneyi ve iyi bir eşi son yolculuğuna uğurlamaya geldik.

10 Nisan 1977 yılında Elbistan’da 5 çocuklu İsmail ve Fatma’nın ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Şenay ailesi ile birlikte Elbistan’da yaşadı. 2000 yılların başında Gazi Üniversitesine bağlı Kırşehir’deki Fakülte’de Muhasebe Bölümünü okudu.

Şenay, Ailenin en büyük çocuğu olarak, diğer kardeşlerine ablalık görevinin yanı sıra, bazen annelik, yeri geldiğinde de babalık yaptı.

Gerektiğinde iyi bir dost, bazen de arkadaş olan, ama hiçbir zaman haksızlığa ve yanlışlığa tahammül etmeyen dürüst ve ilkeli bir insandı.

2007 yılında Kazım Karagöz ile evlenerek İsveç’e gelen Şenay, iyi bir eş olarak iki çocuk dünyaya getirerek, dört çocuğa annelik etti.

Şenay, hayat dolu, eşi ve çocukları ile mutlu bir aile olmak için çok özveride bulundu, ama çok genç yaşta kanser illetine yakalanarak, ‘’güzel insanlar erken ölür’’ deyimini kanıtlarcasına, doğadaki tüm canlıların yaşam bulduğu bu Nisan ayında ne yazık ki kansere yenik düşerek aramızda ayrıldı.

Yüreğindeki anne sevgisini ve şevkatini iki küçük evladına vermeden, aynı zamanda da doğum günü olan 10 Nisan’da hayata veda etti. İki küçük evladını anasız bırakmanın yanı sıra, siz değerli dost ve akrabalarını da yasa boğarak, masmavi göklerde milyonlarca yıldızla beraber meleklere karışacak.

Umarız Şenay bulunduğu yerde rahat eder.

Güle güle güzel İnsan

Rahat uyu güzel Şenay

Gözün arkada kamlasın

Vila i Fred Şenay

 

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın