İZZETİN ARPACI’NIN CENAZE TÖRENİ BELLİ OLDU

Uzun süredir kanser ile mücadele eden ve 5 Kasım günü İsveç’in Gävle şehrinde vefat eden İzettin Arpacı’nın cenaze töreni belli oldu.

İsmail Bakır Dede’nin sitemize yaptığı açıklamaya göre cenaze Cumartesi THY’nın tarifeli seferi ile Stockholm’den İstanbul aktarmalı Malatya’ya götürülecektir. Malatya Erhaç Havaalanında alınacak cenaze, 9 Kasım Pazar günü Gücük’te aile kabristanında toprağa verilecektir.

Ailesi ve İsmail Bakır Dede, 21 Kasım günü tekrar İsveç’e dönecektir. Taziyede bulunmak isteyen dostlar, 22 Kasım’dan itibaren ziyaret edebilirler.

Taziye için, İsmail Bakır; 0046 70 405 67 69

İsmail Bakır Dede; ”Bu acı günümüzde, İsveç’in çok uzak şehirlerinde gelerek bizleri yalnız bırakmayan ve acımızı paylaşan başta Tavkirarlı ve diğer dostlara çok teşekkür ederim”.

İzettin Arpacı, Elbistan’a bağlı Gücük Beldesi Arpacılar kabilesinin en genç üyesi olup, aynı zamanda Kantarma Sinemili Ocağ’ında İsmail Bakır Dede’nin kayın biraderi ve İbo Dede’nin de torunuydu.

Sitemiz Arpacı Ailesinin acısını paylaşır, genç yaşta aramızdan ayrılıp Hakk’a yürüyen İzzetin Arpacı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diler.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın