FİNLANDİYA KATLİAMI ÜZERİNE: "KARDEŞİM HAYDAR ŞEKERSÖZ'E"

Sevgili Kardeşim Haydar,

Yazdığım makalede tarafsız değilim tarafım ve onlarda rahmetli olan canlardır kardeşim. O yazımın muhatabı soy ismini taşıdığım insanlardır. Ben yakinen tanımasam dahi öldürülen her kim olursa olsun katilleri lanetlerim.
Nitekim o ruha ISID ruhu diyorum, kardeş kardeşe düşman derken ima ettiğim kesinlikle rahmetli olan canlar değildir. Onlar  kahpece  vurulmuştur. Neticede katil sapık, kardeşlerine köylüsüne düşmanca yaklaştı. Öldürülen canların masum olduğuna kesinlikle inanıyorum.İma ettiğim benim içinde yaşadığım çevremin ruh halidir.  Ben İsveç’te yaşıyorum. Gördüğüm yaşadığım olaylar bana kendi çevremdeki  insanların çoğunun ruh hastası olduğudur. Bunun sosyolojik tahlilini yapmak bilim adamlarına düşer.

Değerli kardeşim,
Örgütlenmekten kastım bulunduğumuz yerlerde sosyal ilişkileri sıcak tutacak sorunlar olduğunda başvurulacak bir heyet olmasıdır. Bunları benim bizzat yaşadığım pratik yaşantımdan çıkartıyorum. Bazen yaşadığım bir sorunu  çözmek için derdimi anlatacak kimse bulamıyorum. Bu çok acı değil mi? Binlerce köylümüz akrabamız var derdini paylaşacak güvenecek bir kişi yok.

Değerli kardeşim,
Gerginlik derken kastım tamamıyla benim kendi yaşadığım olaylardan çıkardığım bir sonuçtur. Yoksa ölen canların o psikopat ruhlu insanla aralarında ne olduğu hakkında kesin bir bilgim yok, fakat aralarında ne olduysa o çevrede insanlar zamanında yardımcı olsalar daha iyi olmazmıydı bilmiyorum?

Kesin olarak inana geldiğim  bu gibi durumlarda kışkırtan ateşe benzinle giden çok oluyor. Bu tahliller sadece benim yaşadığım hayattan çıkardığım sonuçlardır. Yoksa Finlandiya da ne olup bittiğini belkide senden daha az biliyorum.

Değerli kardeşim,
Ateş düştüğü yeri  yakar, ama inan ki benimde içim yanıyor acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum. Hatta bu olaydan sonra artık benimde yaşadığım bir yığın problemden sonra soy ismimi değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu sadece sembolik asıl önemli olan RUHLARDA VE KAFADA DEĞİŞMEK.

SEVGİ VE DOSTLUKLA SELAM EDER

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN DİYORUM

Yakup Şahindal
Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın