VEFAT HABERİ: SAVEY ÇİÇEK HAKK A YÜRÜDÜ

Tapkırankale Köyü, Tosun Mezrası eşrafından olup, uzun yıllardır İsveç’te ikamet eden Selver Çiçek (65), 25 Mart akşamı saat 22.30 civarında İsveç’in Örebro şehrinde Hakk’a yürüdü.

Kronik hastalığı ile yaşam mücadelesi veren ve dün gece yenik düşen Selver Çiçek’in cenazesi Örebro şehrinde toprağa verilmesi planlanıyor. Cenaze töreni Programı belli olduğunda ayrıca duyurulacaktır.

Selver Çiçek Alzheimer hastalığına yakalanmıştı ve son yıllarda bu kronik hastalığı oldukça ileri düzeye varmıştı. Oğlu Ali Çiçek tarafından Sitemize yapılan açıklamada, cenaze töreninde dost ve akrabalarının çiçek yerine, Alzheimer Bağış Fonuna katkıda bulunmalarını Rica etti. Çünkü, Selver Çiçek, ”bu hastalık yüzünden çok erken yaşta aramızda ayrıldı. Törende çiçek yerine Bağış Fonuna katkı sunmaları halinde, belki bu hastalık için yapılacak bilimsel çalışmalara katkı sunulmuş olunur. Zaten kendisine ait malvarlığı da kendisi adına  Alzheimer Fonuna bağışlanacaktır” şeklinde açıklamada bulundu.

Taziye için ulaşılacak irtibat telefonları:

Ali Rıza Çiçek (oğlu) : 0(046) 734 411 775
İbrahim Çiçek (Kardeşi): 0(046) 736 870 631

Sitemiz, Çiçek Ailesinin acısını paylaşır, Hakk’ın rahmetine kavuşan Selver Çiçek’e Allah’tan rahmet diler, ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın