TAPKIRANKALE KÖYEVİ İNŞAATI VE BAĞIŞ KAMPANYASI HAKKINDA DOĞAN MAVİ VE ALİ KARAGÖZ’DEN AÇIKLAMA

Değerli Tapkırankale Halkı ve Dostlar! Sizlere güvenerek Tapkırankale Halkevini muhtarımız İbrahim Mavi öncülüğünde başlattık. Kampanyaya destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Halkevi inşaatı devam ediyor. İnşaatın başlaması ve şu ana kadar gelinen aşama hakkında sizlere kısa bilgi vermek istiyoruz:

İnşaatımızın alanı; birinci kat 365 metrekare, ikinci kat ise 135 metrekare ve terastan ibarettir. İnşaatı yapan müteahhit ile yapılan anlaşmaya göre inşaatın bize maliyeti 700 bin TL olup, buna çevre düzenlemesi dahil değildir. İnşaat Eylül ayın ortalarında başladı ve tahminen Mayıs 2021’de teslim edilecektir. İnşaat hakkında burada fazla detaya girmeye gerek yok, çünkü köy ile irtibat halinde olanlar güncel bilgilere ulaşıyorlar ve ayrıca Facebook sayfasında da düzenli resimler paylaşılıyor.

Proje aşamasında çok hızlı bir kampanya süreci başlatarak yurtdışında yaşayan güzel halkımız ve dostlarımız sayesinde çalışmalarımız kısa zamanda sonuç verdi ve aşağıda miktarı topladık. Yani birlik olduk ve Halkevi (Köyevi) inşaatı başladı.

Toplanan paraların listesi şöyledir:

– İSVEÇ LİSTESİ-1: 456.000 SEK

– TÜRKİYE LİSTESİ-1 (BİR KISMI İSVEÇ): 60.870 TRY

– KANADA DOLARI LİSTESİ; 4.000 CAD

– ALMANYA LİSTESİ -1; 14.850 EURO

– AVUSTURALYA LİSTESİ; 3.400 AUD

– İNGİLTERE LİSTESİ -1; 13.750 GBP

Bu arada kampanya emek veren bazı arkadaşlara teşekkür etmek istiyoruz. Köydeki bütün sorumluluğu üstlenen Hasan Soysüren (Efkarlı) olmak üzere, kampanyanın amacına ulaşması için Almanya’da Hasan Soysüren ve Abidin Mavi’ye, İngiltere’de Süleyman Kurt ve Nihat Arıcıoğlu’na, Avusturalya’dan Mehmet Mavi’ye, İsveç’te Şenol Yeşilkale, Ali İhsan Arıcıoğlu ve Murat Kurt’a emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ederiz.

Bugüne kadar yapılan bağış kampanyasının listelerini ek olarak yayınlayacağız. Kampanyaya destek verip de listede ismi olmayan arkadaşların bize ulaşmalarını rica ediyoruz.

Siz değerli halkımıza güvenerek başlatmış olduğumuz kampanyayı artık sonuçlandırmak gerekiyor. Fakat bu kampanyaya hala destek vermeyen köylülerimiz var. Bu köylülerimizin duyarlı olmalarını ve kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz.

Biz bu dostların isimlerini elbette açıklamak istemeyiz, ama istiyoruz ki bütün halkımız ekonomik durumuna göre (az ya da çok) katkı sunsunlar ve bu tesise HEPİMİZİN emeği geçsin ve hepimizin ortak Halkevi olsun. Çünkü halihazırda hala 95 bin İsveç Kuronu açığımız vardır. EK:

TAPKIRANKALE HALKEVİ (KÖYEVİ) YAPIMI İÇİN

5 KASIM 2020 İTİBARİYLE YAPILAN BAĞIŞ LİSTESİ

Saygılarımızla

Doğan Mavi ve Ali Karagöz

Please follow and like us:
Pin Share

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın